Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

6ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β. στη Νάουσα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εργασιών του ετήσιου Εθνικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β.), στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΒΕΡΜΙΟΝ, στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Το θέμα του 6ου Εθνικού Συμβουλίου πλην της ενημέρωσης για το Ενιαίο Μισθολόγιο Βαθμολόγιο, ήταν «Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων – Παρόν, Μέλλον, Προοπτικές, Συμβολή στην ανάπτυξη του πρωτογενή Τομέα».

Στο Εθνικό Συμβούλιο πέραν των συναδέλφων που προέρχονται από όλα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αναστάσιος Καραμπατζός Δήμαρχος Νάουσας, Μπαλτατζιδου Δώρα Περιφερειακή Σύμβουλος, Γρηγόρης Αλεξιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ & Μέλος του Δ.Σ. ΓΟΕΒ Θεσ/κης, Βασιλείου Γεώργιος Αντιδήμαρχος Νάουσας, Βοριατζίδης Κων/νος Αντιδήμαρχος Βέροιας, Παπαδόπουλος Κώστας Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ, Παπαστόϊκας Ιωάννης Πρόεδρος ΤΟΕΒ Νάουσας, Πρόεδροι των Τ.Ο.Ε.Β. Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης.

Ο τακτικός ερευνητής του Ινστιτούτου Εγγείων Βελτιώσεων του ΙΘΙΑΓΕ-ΥΠΑΑΤ κ. Αθανάσιος Πανώρας με την εισήγηση του συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία των εργασιών.-

 

http://pouoeb.blogspot.com/2011/11/6-1-11-2011_13.html

και   http://pouoeb.blogspot.com/2011/11/6-1-11-2011.html

φωτογραφίες  από το εθνικό συμβούλιο στη Νάουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου